Rentolinforeningen

Nyt:

Ny advokat hjælper rentolinsagen

Med etablering af et samarbejde med den dygtige advokat Steen Pedersen fra Ret og Råd har rentolinsagerne nu fået bedre muligheder for at blive taget op igen. For at få en hurtigere og mere effektiv gennemgang af de forskellige rentolinsager har advokaten brug for at få kendskab til følgende:

- Hvor mange har ingen sagfører?
- Hvor mange har mistet deres sagspapirer?
- Hvor mange har retssager i gang?
- Hvor mange har fået tilbudt erstatning af træværk m.m.?

Med disse oplysninger kan advokaten gå til SF i Folketinget og få større gennemslagskraft til gavn for alle i rentolinsagen.
Mail dit svar til buntzen@123mail.dk eller ring til Ellen Margrethe Christensen på telefon: 66146176

Der har været mange advokatskift.
Kan du ikke få at vide hvor netop DIN sag er blevet af, så klag til advokatnævnet.

Vigtige dokumenter beslaglagt

mail til kontant 19. jan 10

mail til Kamal Qureshi 19. jan 10

mail til Johanne Schmidt-Nielsen 15. jan 10

mail til Niels Mulvad 12. jan 10

Nyhedsbrev november 2009

Pressemeddelelse marts 2008

Aktikel bragt i MCS-foreningens blad, marts 2008

Aktuelle retssager afbrudt.

Pressemeddelelse fra formanden for Rentolinforeningen, Ellen Margrethe Christensen - utilstrækkelig hjælp fra regeringen

Et vigtigt skridt i den rigtige retning !

Oprettelse af MCS-Center